מיכ ...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

06/03/2015 | 11:47 | מאת: אביב 11

ראיתי מה שענית לנעמה למטה, זה בסדר אם את מתרחקת כי זה עושה לך טוב . אבל אם זה מעלבון, מקושי ,מהרגשה שמתעלמים ממך. רגשות ככ ברורים שקשה לנו להתמודד איתם אל תלכי. כדי ללמוד להתמודד , עם הרגשות האלה . הכי נכון להשאר, לשתף בחוויה, במה שהרגשת. לזכור שזה רק טריגר מהעבר וככה למדנו להגיב לברוח, להעלם ,לא להרגיש,להסתגר , להתכדרר . לפעמים מיכ פשוט אין מילים ואין כאן אייקון של קראתי ואני איתך . אז כותבת לך שתדעי קראתי אותך אפילו מספר פעמים מצטערת שלא כתבתי כלום ידעתי שאת זקוקה לזה לא היו בי הכוחות .

08/03/2015 | 13:28 | מאת: מיכ

על ההבנה..ואני כרגע ממש מתקשה אחרי שיחה קצרה בווטסאפ עם המטפלת שלי..עצוב לי וקשה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית