לרקוד

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/03/2015 | 15:32 | מאת: Mika

המטפלת שלי, היא די מושלמת. היא תמיד מגיעה לפגישות רעננה וקורנת, לבושה בבגדים מושקעים ואופנתיים, ונעלים מרשימות. היא אישה אמיתית. ואני מרגישה עלובה מולה: אני מרגישה ילדה מטופשת, וטיפשה ומכוערת. אני מרגישה כמו כלום. כמו אפס. כמו שום דבר. אני קצת כמו "משביתת שמחות" והורסת את האווירה. כן, כן, אני הורסת אווירה סידרתית! והרי, למה לחייך? למה להיות קליל? הנה מיקה הכבדה, קבלו אותה! בעצם , עדיף לכם שלא. גם אין בי שום דבר נשי. אני ילדה! י-ל-ד-ה. אפשר שאני אגדל קצת? מתי אני אגדל? אני רוצה להיות גדולה כבר!!! אני לא רוצה להיות ילדה "טובה" יותר! אני רוצה קצת למרוד ולהשתולל. (אבל עם גבולות. כי יש בעל, ויש ילדים, ויש הלכה ומוסר) אני נורא רוצה לרקוד.

02/03/2015 | 16:55 | מאת: רחל רחל

איזה כיף לרקוד... ובטח שאפשר לרקוד, לרקוד באמת... גם שיש בעל וגם שיש הלכה.. לא חסר אפשרויות... ובייחוד עכשיו, פורים... צריך וחייב...:) רחל.

02/03/2015 | 18:21 | מאת: אביב 11

קודם כל את צעירה עוד תיגדלי המטפלת שלך כזכור לי כפול מגילך ..ולרקוד בטח שמותר .אני בטוחה שיש מקומות רק לנשים..מותר לך להנות החיים יפים והם מתנה .

02/03/2015 | 19:50 | מאת: Mika

תודה רבה לכן על התגובה, אתן חמודות :-) מותר וצריך לרקוד , אבל מרגיש לי מביך..

02/03/2015 | 20:07 | מאת: רחל רחל

בייחוד שלא רגילה לרקוד.. אבל לאט לאט משהו ישתחרר בך... אני זוכרת שהייתי קטנה...הייתי מאוד אוהבת לרקוד.. אבל מה???? היו לי שתי רגליים שמאליות...:) רציתי שהרגל תגיע למקום אחד, אבל היא הייתה מגיעה למקום אחר... וגם הידיים..:) ולא רקדתי המון שנים. אבל פתאום התחלתי.. גם עם החוסר קואורדינציה...:) ואמרתי לעצמי - מה אכפת לי.. כשהייתי במקומות של אנשים שלא מכירים אותי - היה לי יותר קל.. או שהייתי רוקדת עם עיניים עצומות... ועדיין לא רוקדת הכי יפה שבעולם, אבל יש שיפור...:) העיקר שזה משחרר בי משהו בנפש, ועושה לי טוב... ואני חושבת שדווקא עכשיו, זאת אולי הזדמנות טובה.. יש בפורים המון מסיבות לדתיות, שזה רק נשים רוקדות... וגם אם קשה, אפשר לסגור את הדלת בבית... לשים מוזיקה בווליום.. אפילו להחשיך מעט את האור.. ולהתחיל.... "כל הילדים קופצים רוקדים... מרימים את הידיים גבוה לשמיים.."!!:) רחל.

02/03/2015 | 21:29 | מאת: הילה

היי מיקה מה שלומך? מיקה,בא לך לרקוד? את במקום אחר. תני לעצמך את הזמן......לילדה לגדול...... את לא משביתה שמחות המטפלת שלך מגיעה לפגישה מלאת אנרגיה כדי להכיל אותך ולהיות שם בשבילך. את יכולה לדבר איתה על הרגשות שלך למולה? מחזיקה אצבעות הילה

02/03/2015 | 22:31 | מאת: גולם

לדעתי זה לא הרצון לרקוד זה רצון אחר... כי כדי לרקוד אפשר לדמין מוזיקה בראש ולרקוד אפילו במקלחת, תנסי לרגע לתרגם את המילה לרקוד במילה אחרת... מה יצא לך?

הי מיקה, בשבילך: https://www.youtube.com/watch?v=2vk8EZy8PXA אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית