אודי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/03/2015 | 12:27 | מאת: אביב 11

אני לא חושבת שאני אשמה בקשר לעמליה . רגשות האשם שלי הם כלפיי שאני שם בהרס העצמי המטורף ..של אכילה של עוד דברים ..והמוות שלי רשום על הקיר מרוח בגדול ...מבינה וממשיכה להרוג את עצמי ..זה מה שאני

02/03/2015 | 19:35 | מאת: mika

תכף יגיע האביב :-) העונה האהובה עליי.. נו, שיגיע כבר...

הי אביב, זה מאוד כואב ללוות מישהו בדרך הידועה מראש אל המוות שהוא יוצר לעצמו. אם לא תפעילי בלמים - איש לא יוכל לעשות זאת עבורך. אודי

03/03/2015 | 13:52 | מאת: אביב 11

מנסה להבין את המורכבות . מנסה להיות שם .זה לוקח זמן ולא בטוחה שיש לי אותו כל יום שעובר זה נזק בילתי הפיך ...אם פעם חיכיתי שמישהו יציל אותי ממנו ומהחברים שלו היום אני צריכה שמישהו יצליח להציל אותי מעצמי .

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית