רעיון

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/03/2015 | 20:40 | מאת: מיכ

אולי תכתוב ספר למטפלים על מטופלים שמשתמשים בפורם? יש לי צורך מאוד גדול שיבינו אותנו המטפלים ושלא יכעסו עלינו בצורך במקום שאפשר לדבר על הטיפול...כי איפה עוד נתייעץ ונמצא אנשים דומים לנו? המקום עוזר לי בשיתוף ולדעת שאני לא יחידה שמרגישה כך...שזה טבעי בסך הכל....מה דעתך? אני חושבת שספר על הפורם הפך להיות משהו הכרחי....תחשוב על כך טוב? מוכנה לעזור ובטוחה שכולם יהיו מוכנים לעזור.....

02/03/2015 | 05:44 | מאת: מיכ

ברצינות...אני רוצה שתחשוב על זה טוב? אתה מוכן? ושהספר יהיה לזיכרה של עמליה.

הי מיכל, הרעיון מצוין. 'אגלגל' את זה בראשי לראות איך ניתן ליישם דבר כזה. אודי

02/03/2015 | 20:47 | מאת: מיכ

תודה רבה..כל פעם שניסיתי לומר משהו על זה או במבי היה נדמה לי שאתה צוחק עלינו או על הרעיון לכן הדגשתי את הרצינות של העניין (סליחה)

02/03/2015 | 15:25 | מאת: רחל רחל

של חיים וינברג על קבוצות באינטרנט... http://www.israpsych.org/books/?p=1985 המסקנות שם גם מעניינות...:) רחל.

02/03/2015 | 17:27 | מאת: רחל רחל

שזה יהיה מעניין אם אודי יעשה משהו בנדון...:)

02/03/2015 | 20:45 | מאת: מיכ

על המאמר המעניין...מרתק יהיה אם יכתב ספר עלינו לא?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית