זוגיות במשבר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/03/2015 | 19:11 | מאת: gguuyy34

שלום, אני גבר בסוף שנות ה 20 לחיו ויוצא עם בת זוג בת גילי, היא באה מבית רוסי הדוק ואני בא מבית הכי ליברלי שיש בכל הנושאים. אנחנו יוצאים יחד כמעט שנה ומאוד אוהבים אחד את השני היכן הבעיה? היא סבורה שגבר הוא גבר ואישה היא אישה וכיאה לכך לכל אחד יש תפקיד. האישה צריכה לפנק והגבר צריך לקנות מתנות, להוציא לבלות והכול על הכתפים שלו. האם יש דרך רכה לגרום לה להבין שזו לא תפיסת עולמי? שמבחינתי גבר ואישה שווים לכל דבר ולא הכול צריך ליפול על כתפיו? אשמח לכל עצה,תודה

שלום, לשוחח ושוב לשוחח. בסוף יווצר בינכם מרחב מתאים שייתן מקום לשתי תפיסות העולם. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית