ועוד משהו..

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/03/2015 | 11:32 | מאת: .במבי פצוע..

אודי.. :((( אתה חושב שאני אשמה במשהו ????? אודי אני לא אשמה !!!!!!!!!! אודי.. אתה יודע שממש לא כתבתי לעמליה כלום ... לא ידעתי מה לכתוב לה.. גם פחדתי שאולי אפגע בה.. עמליה היתה כ"כ שברירית.. אני לא אשמה בכלום !!!! אודי אני אשמה ????????? אתה זוכר... זמן רב לפני האשפוז שלה.. כתבתי לך משהו.. זוכרת שהייתי עצבנית. וכתבתי / שאלתי אם עמליה זו מילי.. בתקופה של הבלגנים כשהרבה חדשות נכנסו והשתגעתי והתערערתי לגמרי.. ואז היא כתבה לך משהו שהיא עמליה.. והיה אצלה המון כעס עלי... לא זוכרת כבר כ"כ... רק זוכרת שהיא כעסה עלי... בתקופה של הבלגן איתך.. שבסוף הלכת לנוח.. אז לפני כן עמליה כתבה משהו.. לא זוכרת.. אולי היא היתה אז תובענית כלפיך ???? לא זוכרת... בכל אופן, אני זוכרת שכשחזרת.. פחדתי .. מאוד.. לא רציתי שהבנות פה בפורום תהיינה תובעניות כלפיך.. פחדתי שתיעלם שוב.. לא זוכרת אם כתבתי אז משהו לעמליה... זוכרת שהיא כתבה שהיא מרגישה אשמה על התובענות... :(((((( אודי :((((((((( אני מרגישה נורא !!!!!!!!!! אני לא הרגתי את עמליה :((((( ואולי, אם לא אני....עמליה היתה מרגישה טוב יותר.. משהו מלא יותר בפורום ???? אולי רגעיה האחרונים היו יכולים להיות טובים יותר ???????? אודי :(((((( מריגשה נורא.. מרגיהש שמגיע לי עונש... אל תהרוג אותי אודי אבל אני מרגיש ה שבכדי לכפר אני צריכה עכשיו למות

הי במבי, את לא אשמה בכלום. ויש מספיק מוות, לא צריך להוסיף ;-) אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית