אודי....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/03/2015 | 11:17 | מאת: .במבי פצוע..

.... .. אתה יודע אודי ? הייתי בהלם מטורף !!! זה היה יום שהרגשתי ממש בסבבה.. ממש נינוחה.. הרגשתי שאני מוכנה.. שהמטלה בסה"כ יושבת טוב.. שזה בסדר.. הרגיש לי ממש כמו העץ השמח של יום שלישי.. ואני נחה כזה בערב.. קוראת את ההודעות.. ורואה שלאחד בשם אורי יש הודעה.. הייתי בטוחה שזו הודעה כזו של התייעצות חד פעמית איתך.. כפי שקורה לפעמים.. תוך כדי קריאה.. הרגשתי שמתחילות לי בחילות וצמרמורות בכל הגוף.. הרגשתי קושי לנשום.. לא הבנתי... בהיתי במסך בלי לזוז המון זמן.. וואווו .. איזה הלם זה.. כמובן לא דיברתי על זה עם אף אחד.. לך תסביר למישהו דבר כזה הזוי... אתה בהלם מטורף ממותה של עמליה, שאתה לא מכיר, אתה יודע שאפילו את שמה ומלא פרטים אודותיה אתה לא יודע.. כמו מי היא, בת כמה, בני כמה ילדיה.. היכן מתגוררת, עיסוקה, ובכלל , מי היא עמליה ???? כל כולה אתה מכיר אותה דרך הפורום ,מכיר אותה באופן וירטואלי בלבד.. למחרת, כשהגעתי לאמא צביה.. עוד לא חלצתי אפילו את הנעליים ופתאום יצא לי כזה בכי... וואוו.. יצא בכי בקולי קולות... ניסיתי להסביר לאמא צביה שמדובר בעמליה מהפורום.. והרגשתי שהיא לא איתי.. כל כך כעסתי ..הרגשתי כל כך לבד.. אמרתי לה שמרגיש לי שהיא כועסת עלי שאני בכלל חברה בפורום.. ואמרתי לה שנראה לי שהיא מקנאה בפורום..מקנאה בך אודי... ממש התקפתי אותה.. גם כעסתי על עצמי ואמרתי לה.. זה הרי נשמע מטורף לגמרישאני ממש מפורקת מפטירה של מישהי שאני למעשה לא מכירה.. ואז היא אמרה לי שהיא יכולה להבין אותי על ההלם והכאב, שלמעשה עמליה לא היתה זרה לי.. שהכרתי חלקים שבה.. שבאישהו אופן כן הכרתי, ושקשה יותר כשאין ... לא זוכרת מה היא אמרה... משהו אולי שאין משהו ממשי (?) לבכות עלי (?) שם אמיתי, מקום, כתובת, מקום לויה ללכת... (?) לא זוכרת... ממש התפרקתי מזה אודי.. למחרת, כשנסעתי בכביש. לעבודה ולמקומות נוספים.. זוכרת שלא זוכרת איך הגעתי.. כאילו, הדרך איכשהו נעלמה לי וכאילו יצאתי מהבית והגעתי בלי הזיכרון של דרך הנסיעה... אודי,אתה מבין למה אני מתכוונת ??? אני נורא מבולבלת... גם אצלי התעוררו השאלות שנטע שאלה... ואולי זה רק טרול רע ? וזו באמת (היתה ????) מילי ? אודי, אני כל כך מבולבלת... ראית איך זה מהרגע להרגע ????? כאילו, רגע הבן אדם נמצא... תוך כדי שאתה אומר ג'ק רובינסון הוא כבר בעולם אחר.. נגמר.. מת... מתחת לאדמה... העולם מפחיד אודי... אבל אתה יודע אודי ? רוצה לומר לך תודה גדולה !!!! הרגשתי שאתה איתנו לאורך כל היום... גם העלית הודעות.. וגם בחמישי בהודעה והמילים שהוספת... הרגשתי שאתה גם מבין ממש ממש ממש כמונו.. שגם אתה בהלם.. וגם מנסה לעטוף שלא נתפורר גמרי... אודי... :((((((((((((((( שלך מקרוב קרוב- במבי. ממש צריכה להיות ממש מאוד מאוד קרובה אליך...מפחדת... אודי :(((( נכון שאתה לא תיעלם לי מהרגע להרגע ??????? תעשה מה שנכון לך... אבל שתדע לך שאם תיעלם לי מהרגע להרגע אני באמת באמת אמות

01/03/2015 | 16:02 | מאת: מיכ

רק לומר לך שמרגישה כמוך...המטפלת שלי לא הבינה....וחושבת שהיא כועסת עליי שאני כותבת כאן בכלל...רק שאת ממש משתפת אותה אז אולי היא מבינה יותר...אולי בגלל שלא שיתפתי ממש היא לא הבינה...והיא רוצה שנדבר פנים מול פנים אבל אין לי מתי.....ההזדהות יתר שלנו מדהימה אותי :(

הי במבי, אני בהחלט מבין. אני חושב שמה שעולה כאן (גם מהודעות נוספות שאני קורא) זו ההבנה שבווירטואלי יש משהו מציאותי מאוד. אני לא נעלם, אל חשש. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית