אודי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/02/2015 | 22:34 | מאת: אביב 11

עכשיו ממש עצובה וכואבת . אין לי בעייה שתיכתוב לי שלא נכון לך לעננות או כל תשובה אחרת . אבל להתעלם מההרגשה שלי של ההתעלמות . מרגישה כל כך מיותרת . יודעת שנופלת לבור של רחמים ואולי קרבנות . מצטערת ..חבל התחלתי להרגיש כאן נוח וטוב .

01/03/2015 | 13:02 | מאת: אביב 11

למעלה . ברגע שכתבתי ידעתי שלא . כתבתי ממקום אימפולסיבי מנותק שקיים בי לא מתכחשת . ההתעלמות שלך בהרגשה שלי וזה שפירסמת את ההודעה בתוספת עמליה טלטלו כהוגן. לא מפסיקה להתנתק נאבקת . ההרס שלה הדיסוציאציות כל כך ההרס שלי ..והעצוב שאני יודעת וממשיכה . אודי היא לא אכלה אני אוכלת כדי להשמיד את עצמי ..לא יודעת איך לצאת משם . והעצוב שרק אני יכולה להוציא את עצמי מהבוץ . תודה שאתה כאן עם יד מושטת וסליחה שהייתי מגעילה כל כך .

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית