מבולבלת ...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/02/2015 | 05:55 | מאת: אביב 11

אודי מנסה להבין למה? מראש באמת מתנצלת אני לא כועסת אבל כן פגועה יותר מזה פשוט הרגשה של חוסר בטחון בלבול נכון שזאת מדייה וירטואלית נכון שמראש הכללים ברורים כתבת פורסם .. אבל ...כתבתי לך שלא מצאתי דרך אחרת איך לתקשר איתך באופן פרטי ככה שזה לא יתפרסם כאן זה אומר שהיו לי את הסיבות שלי ולא חשוב אם הם נכונות או לא . זה אומר שאני מראש בעצם לא רציתי שיתפרסם לא התחרטתי רגע אחרי . סמכתי עלייך אודי בטחתי בך גם אם זה וירטואלי . פירסמת כתבתי לך שזה עצוב ..פשוט התעלמת בתחושה שלי התעלמת ממני התעלמת מהבקשה שלי מהאמירה שלי ללא לפרסם . מבינה שזה טריגר בשבילי מבינה שהטלטול הוא חסר פרופורציות כי לא כתבתי שם משהו כל כך נוראי או אישי .אבל בכל זאת התחושה קיימת ..ועם ההודעה על עמליה מרגישה שהתפרקתי (משום מה חושבת שכתבתי כאן אתמול בלילה ולא יודעת )...לא רוצה להרגיש כאן לא בטוח אז כותבת כדי לנסות להבין ...

26/02/2015 | 22:21 | מאת: אביב 11

הי אביב, בואי נחלק לשניים: ראשית - לא היה בהודעתך שום דבר רע. לא בזו ולא במקורית. זו "רק" החרדה שלך. שנית - אני באמת ובתמים לא יכול לקחת על עצמי את תפקיד השיפוט של כל מי שכותב כאן. בעיניי זה לא נכון לעשות את זה (וזה גם לא מעשי). עם התחושות שזה מעלה אנו צריכים להסכין ולחיות. בכל מקרה - מתנצל אם נפגעת, זו כמובן לא היתה כוונתי. אודי

26/02/2015 | 22:51 | מאת: אביב 11

זה לא עלה והייתה תחושה שדילגת עלי ...לא אגיד שזאת היא שקפצה ממקום קרבני לוקחת אחריות זאת אני . כנראה מאוד רגישה וטריגרית כרגע . הכל בסדר וסליחה על התגובות המתקרבנות . לא מגיע לך . באמת תודה על הכל .ותודה על התגובה . זה רק מוכיח שלא היה חשוב לי המה כי אם רק שתהייה שלא ארגיש שהתעלמת אוף התגובות המוטרפות האלה . שוב סליחה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית