אודי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/02/2015 | 20:21 | מאת: מיכ

רק שתדע שזה היה בעשר ורבע לא באמצע הלילה!!! ושהיא ממש הכעיסה אותי!! אנחנו לא מדברות על הפורם בכלל....היא יודעת שאני כותבת כאן ממזמן, לא הקראתי לה מה אני כותבת, דברנו מעט מאוד על הפורם...אבל היא לא הבינה שזה כן היה דחוף......מה זה דחוף??? מי יקבע אם דחוף לי או לא????? אני אמורה לא???אני שונאת את זה שהיא לפעמים כזו לא רגישה, אטומה וביקורתית!!!! ואל תגיד לי שזאת העברה כי נמאס לי שכל דבר זה ההורים שלי!!!! שטויות, אין לה אחריות ????? הכל זה שלי?????? חסרת רגישות זה הכל

הי מיכל, כמו שכתבתי למטה - ייתכן שהיא באמת לא הבינה. זה בסדר, אפשר להסביר... אודי

28/02/2015 | 06:57 | מאת: סוריקטה

הי מיכל יקרה, את יודעת לפעמים גם אני כותבת במייל מעין הודעות שמרגישות לי דחופות-של-כאן-ועכשיו לרופא הנפש שלי, גם עכשיו בתקופה שבה אני לא ממש באה לטיפול, אלא לפגישות עדכון פעם בחודש חודשיים. לפעמים הוא לא מחזיר תגובה כתובה. אוי. שאלתי אותו. הוא אמר לי שלהודעות מסוג מסוים, ואגב, דווקא אלה שמרגישות לי 'דחוף' הוא בוחר, מתוך מחשבה, לא להגיב באופן מיידי משום הן מרגישות לו לא באמת מזמינות לקשר ולקבלת סיוע, או שהן יותר סוג של הקאה. את יכולה לראות שגם אודי בוחר כך לפעמים. נראה לי. אם דחוף - הוא אומר לי להרים טלפון. זו נשארה בעייה בשבילי עדיין להזדקק ולהישען. לא כך חייב להיות גם אצלכן, אבל נראה לי, כמו שמומלץ בדרך כלל, שכדאי שתישאלי גם אותה ודברו על זה. מכל הלב, סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית