לא בטוח

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/02/2015 | 22:09 | מאת: נטע.

אודי, מרגיש לי לא בטוח כאן. איך פתאום עמליה התגנבה לי לתוך הלב.... מבלי שרציתי, וללא כל שליטה. כל הלילה חלמתי עליה. עכשיו אני מפחדת כל כך. מבינה שבנות שיקרות לליבי, פשוט יכולות להעלם ללא כל הודעה מוקדמת. אתה זוכר שכשמילי נעלמה כתבתי לך כמה פעמים שאני חרדה ודואגת לה? בדיוק מזה חששתי. ידעתי שזה יסתיים רע. אני לא רוצה למות אודי. אני לא רוצה. ותענה לי אודי - איך זה שבבית חולים לא שמרו עליה? איך נתנו לה למות? ואולי כל זה רק בדיחה חולנית? נטע.

הי נטע, אני משער ששמרו. הרי לא נתנו לה לצאת למשל. אבל מי שרוצה למות יצליח בכך למרות כל השמירה שבעולם. ואכן, הפחד שאת מתארת הוא תוצאה של מתן האפשרות להתקרב. זה המחיר של קירבה - הפרידה שמגיעה. זה מזכיר לי את שאלתה של גולם, כמה הודעות למטה... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית