נר זיכרון

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/02/2015 | 21:57 | מאת: הילה

עמליה |. | |. | |. | |.............| תהא נשמתך צרורה בצרור החיים.

26/02/2015 | 07:38 | מאת: גילת21

כל הלילה בכיתי/ זלדה כל הלילה בכיתי רבונו של עולם אולי יש מות שאין בו אלימות מות שדומה לפרח. כל הלילה הפלתי תחנוני אפלו אני עפר תהיה בי מנוחה להביט אל גבהי שמים ועוד ועוד ועוד להפרד מיפים, כל הלילה חשבתי בריות רבות גרות בחזי הכואב וספורים שונים, צריך להדליק נר ולהביט עליהם בטרם אישן המות.

26/02/2015 | 16:51 | מאת: הילה

איזה דיוק מוות שאין בו אלימות גילת אפשר לשלוח חיבוק מדויק איך שמתאים? הילה

26/02/2015 | 21:21 | מאת: גילת21

הי הילה יקרה, אפשר, ואחבק בחזרה איך שמתאים, ונשב יחד. גילת

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית