לא האמנתי...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/02/2015 | 17:30 | מאת: רחל רחל

כמה זה השפיע עליי. היא כל היום איתי... במחשבות... קשה לי בכלל בימים האחרונים... ועכשיו עוד יותר... איך מחזיקים? שאין על מי להישען? שאתה לבד בעולם? שאין משפחה אוהבת, תומכת?... שגם שמגיעה לשעה לראותם אחרי שבועות שלא התראנו, זוכה להתעלמות ולביקורת אינסופית... איך???.... איך אפשר רק להחזיק ולהישען על העצמי שלי, שהוא ממילא מעורער ושבור?... רחל.

הי רחל, זה מאוד קשה כשאין על מי להשען. אני חושב שאחד הדברים שמוצאים כאן זו תחושה של ביחד. למשל, מעגל הידיים שיזמה אביב. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית