חנה יקרה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/02/2015 | 18:19 | מאת: אביב 11

פותחת לך עץ חדש רענן לא עונה לך למטה שם ויתרת בסדר יש רגעים כאלה ימים כאלה .. עכשיו עץ חדש עם פעמוני רוח את שומעת אותם מצלצלים חרישית עבורך והשמים אופק פתוח לכל הרגשות ולכל המצבים ואת יכולה לבחור ...במה תיבחרי חנה שולחת תקווה ואמונה לימים טובים יותר .חנה את אולי מרגישה שויתרת אבל אני לא ויתרתי עלייך . https://www.youtube.com/watch?v=pn_p5_8taxg

25/02/2015 | 20:20 | מאת: -חנה

אביב, תודה על השיר.. גרמת לי לבכות. אני לא יוכלה להאמין יותר, זה לא נכון, זה לא אמיתי, אי אפשר ככה יותר. אני לא יודעת אם זה דכאון או שפשוט השלמה עם המציאות.. הייתי רוצה לבחור או להצליח לבחור במשהו אחר, אבל ניסיתי וניסיתי, רציתי והשתדלתי וכלום. אני אמשיך בחיים כי אין לי ככ ברירה, אני קמה לעבוד ואפילו לא כל היום במיטה, אבל בתוכי אני כבר לא באמת רוצה משהו. אין תקווה ולא מצפה ורוצה יותר כלום. אני באמת מרגישה שעשיתי מה שיכולתי ושאזלו כוחותיי ושגם פשוט אין טעם להמשיך לנסות.

26/02/2015 | 00:31 | מאת: אביב 11

יש ימים יותר יש פחות ...אבל זה אפשרי . אל תפסיקי את הכדורים מבינה שיצר ההרס ממש חזק כרגע אבל אל תיכנעי לו את חזקה ממנו

26/02/2015 | 12:29 | מאת: -חנה

היום בטיפול אמרתי לה שאכין טבלה ואכתוב שם כשאני לוקחת.. כי לבד אני לא יכולה. חשבתי אולי לעשות את זה כאן, אבל חסכתי ממכם (: אני בסדר, פשוט החלטתי להרפות מכמה דברים, ומה שיהיה יהיה. לא ממקום רע אלא פשוט זה לא עושה לי טוב וחבל לי.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית