תודה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/02/2015 | 00:24 | מאת: אורי

תודה לכולם על המילים המנחמות. עמליה אמרה שהמקום הזה חשוב לה. היא היתה אשה נהדרת ואמא מדהימה. אשה חכמה ורגישה מאוד עם יכולת נתינה אינסופית. תמיד סחפה אותי להתנדב לעזרה לתת לאחרים. היא נלחמה במהלך השנים לא להתעסק בכאב וניהלה חיים שלמים למרות מה שעברה המשבר האחרון כנראה היה לה קשה וכואב מדי והיא השקיעה המון אנרגיות בלהסתיר שהילדים לא ירגישו ושאף אחד לא ידע. אבל אני חושב שהיתה נחושה ללכת וגם הטעתה אפילו את הסביבה המטפלת. בסופו של דבר הלב שלה לא עמד בהרעבה וקרס. שמרו על עצמכם והמשיכו להיות קהילה תומכת מאחל לכן שתצלחו את כל המשוכות והקשיים ותזכו לחיות חיים מלאים ומספקים למרות הכל. אורי

26/02/2015 | 06:53 | מאת: Mika

שלום אורי והמשפחה היקרים, היה לי מאוד מאוד עצוב לקרוא את ההודעה על עמליה, ואני מתקשה למצוא מילים מתאימות.. אני מתפללת עבורכם שיהיו לכם הכוחות להתמודד עם האובדן העצום הזה.. זה מאוד עצוב וכואב ומטלטל.. היא הייתה חשובה למקום הזה.. שלא תדעו עוד צער..

26/02/2015 | 09:18 | מאת: נטע.

אורי, בת כמה עמליה הייתה במותה? כמה ילדים יש לכם? האם את עטופים במשפחה ובחברים? נטע.

26/02/2015 | 20:36 | מאת: מיכ

תודה לך שהודעת לנו..שיתפת אותנו..אני חושבת שעמליה הייתה ממש גאה בך! אתה נשמע אדם מדהים! שלא תדעו עוד צער. ושמור על ילדך, גדל אותם באהבה ושיהיה להם זיכרונות טובים מאימם האהובה..מיכל

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית