היי שמלי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/02/2015 | 18:35 | מאת: הילה

היי שמלי, מה שלומך? אשמח שתספרי על עצמך. כותבת שאלות מכוונות תוכלי לבחור על מה מתאים לך לענות. בת כמה את? גרה עם ההורים/לבד/במסגרת אחרת? במה עובדת? אולי לומדת? באלו חוויות תרצי לשתף? אולי נעימות?מכעיסות? מצחיקות?מביכות? האם יש לך חלום שתרצי להגשים? יש משהו שתרצי לשאול אותי? על הטיפול שלי? אן משהו אחר? אשמח מאוד מאוד להכיר אותך. הילה

25/02/2015 | 20:09 | מאת: שמלי

אני מצטערת, לא יכולה לשכוח את הדברים שאמרת לי אז

25/02/2015 | 20:12 | מאת: .במבי פצוע..

את מקסימה !!! פשוט מקסימה !!! ממש קשה... וגם מפחיד... פתאום שוב מתעורר בי הפחד.. רק שלא יקרה מה שקרה... אודי... ??? וואוו... די.. נכנס בי פתאום פחד ענקי.. את יודעת ממה הילה ,נכון ? זוכרת אז ??? כשפתאום.. מהרגע להרגע.. די..עזבי

25/02/2015 | 20:21 | מאת: אביב 11

יקרה !!!!. אנחנו נשמור על אודי ועל עצמיינו והוא ישמור על עצמו ועליינו . והילה אני גאה בך שניסית ..

25/02/2015 | 20:57 | מאת: הילה

היי. אני מתנצלת על אז. אפשר להתחיל דף חדש? תתני לי צאנס? הילה

25/02/2015 | 21:01 | מאת: הילה

היי, יקרות אנחנו מנסות. היום היתה לי פגישת הדרכה והמטפלת אמרה לי שאני לוקחת יותר מידיי אחריות על דברים. אז כאן ניסיתי. שמלי,את שמה לב שאת לא נותנת הזדמנות. חבל כל כך....... הילה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית