הי אודי..

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/02/2015 | 19:44 | מאת: .במבי פצוע..

ראיתי השנייה שהעלית את תגובתי לחנה.. שנינו עכשיו בפורום ומרגיש לי מקסים עם זה.. אודי, רוצה לתת לך יד.. אוהבת אותך.. מרגיש לי בלב המון אהבה..גם אליך, כמובן גם לאמא צביה שאני אוהבת אותה המוני המונים.. ובכלל מרגישה אהבה לבני אדם ולייקום וגם קצת נרגעתי מהמטלה... על פניו זה מרגיש כבר בטוח יותר..

הי במבי, איזה לב פועם ושופע :-) כיף לראות שטוב לך. אודי

28/02/2015 | 10:40 | מאת: סוריקטה

הי במבי, גם לי יצא פעם שכתבתי הודעה בבוקר, ובדיוק אודי היה בשטח מעבר למסך המחשב והעלה הודעות. הרגיש מיוחד גם לי. שלך, סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית