אודי לא מצאתי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/02/2015 | 11:58 | מאת: אביב 11

דרך לתקשר איתך בפרטי . מקווה שזה יהיה בסדר ככה. רוצה לשאול אני כותבת ומרשה לחלקים להיות נוכחים באני היא הוא אנחנו . ברור לי שעבורי עדיף אני לפעמים אני שם לפעמים לא . השאלה אם נראה לך שלכתיבה הזו המפורקת יש השפעה . אפקט העדר . על האחרים .לא רוצה לעודד פיצול אצל אחרים . אשמח לתשובה למייל ושההודעה הזו לא תעלה :) . ועוד בקשה בגלל הקושי ונטייה לאובססיביות כשקשה מבקשת ביום שאכתוב יותר מידי לא בקטע מעמיס כי זה לא יקרה .כי אם עבורי תשים לי גבול שיחזיר למסלול . המון תודה על היותך

25/02/2015 | 13:25 | מאת: אביב 11

הי אביב, אני משער שכמו לכל דבר בחיים, בקבוצות וגם כאן - יש לזה השפעה. את אינך היחידה שכותבת מנקודת מוצא דיסוציאטיבית. מבחינתי - עצם העובדה שנכנסים באותו הניק ושומרים על זהות רציפה כאן - הופכת את זה לבסדר. לגבי שיקולי הדעת - איני יכול להחליף את שיקול הדעת שלך ואיני יכול להחליט מי הגזים בכתיבה ומי לא. זו אחריות שלכן הכותבות. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית