לאודי ובמבי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/02/2015 | 19:46 | מאת: אביב 11

"אבל לאחרונה הפורום שלנו "ניקז" אליו כמה פורומים שכנים, והדינמיקה משתנה. אבל לדעתי יש לך - ולכל הוותיקות בפורום - את היכולת להשפיע ולעצב את דמותו." אודי זאת תשובתך לבמבי על השאלה שלה על המקום . חייבת להגיד שזאת לא פעם ראשונה שעולה הסוגייה הזו של חדשות . פורום נפגעות היה פעיל 11 שנים היה מהייציבים במדייה וכן זה קשה .מעולם לא כתבנו על מישהו חדש או ותיק תמיד קיבלנו את כולם בזרועות פתוחות . יודעים לא חשוב אם הכוונה אלי או לא ...חשבתי שהפורום פתוח לכולם לא רק לקומץ כותבים . עצוב שבכל פעם שמרגיש לכם לחוץ או כואב או לא חשוב מה בפורום מאשימים את החדשים ..כרגע עצוב לי מאוד אולי אני אתחרט ששלחתי ואולי לא .. הפעם להבדיל ממקומות אחרים לא בורחת אבל אם אני או אחרים לא רצויים תגידו בברור .גם ככה קשה למצוא מקום במקום חדש אחרי שהיה לך בית חם מוגן תומך ואוהב כמו אידה . מצטערת עם פוגעת במישהו אין לי שום כוונה כזו כותבת רק מה שאני מרגישה .

הי אביב, הפורום פתוח לכולם, ואת ואחרים מתקבלים בברכה (כל זמן שמקיימים את כללי הפורום, ולא נראה לי שאת פגעת במישהו...). בדברי לבמבי התכוונתי שיש יכולת להשפיע ולעצב את הדינמיקה בפניה אל חברי הפורום (במבי יודעת לעשות זאת היטב, נכון במבי?) ולא חלילה לפגוע בך או במישהו אחר. בדרך כלל היה זרם המצטרפים החדשים משתלב עם הזרם הקיים. בתקופה האחרונה היה "בום" מסוים, וצריך להקשיב לוותיקים שמרגישים שמשהו שהיה מוכר ונוח משתנה. אני מקווה שגם כאן נגיע לישורת נעימה, מכילה ונוחה. טבו שאינך בורחת, וטוב שכתבת. ברוכה את בהצטרפותך אלינו ואני (ומשער שלא רק אני) אוהב את תרומותייך. אודי

04/02/2015 | 07:44 | מאת: אביב 11

זה הרגיע את כולם :)

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית