סוף שבוע רגוע

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

שלום חברות וחברים, יוצאים למנוחת סוף השבוע שלנו. נוחו היטב ואספו כוחות. ניפגש ביום ראשון. שמרו על עצמכם, אודי

30/01/2015 | 13:29 | מאת: נעמה.

אתמול היה משהו שאני רוצה לשכוח. ובעצם לא קרה שום דבר, ולא היה ממש שום דבר, ובכל זאת אני רוצה לשכוח. ומדהים איך כל השבוע אני יושבת מול סיכומים ומנסה לזכור, ויש דברים ששוב ושוב דולפים וצריך למצוא את הדרך לזכור אותם כמו שצריך, ועכשיו כשאני רק מבקשת לשכוח זה לא מצליח. וזה יוצא דרמטי, אבל באמת שלא קרה שום דבר. סתם אני מגיבה בהגזמה. ולא מצליחה שלא לזכור ולהיזכר ומי יודע אם בכלל אני כבר זוכרת את אתמול או ממציאה. (אני כותבת כאן, למקרה שביום ראשון כבר אצליח לשכוח, ולא תהיה הודעה אדומה שלי שתחייב אותי לשוב ולהיזכר.) נעמה.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית