רגע, אודי, עוד שאלה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/01/2015 | 13:49 | מאת: Mika

אודי, למה שיהיה לה אכפת ממני? למה? יש לה מלא מטופלים...היא לא צריכה אותי בכלל.. וממה שיצא לי להתרשם, שאר המטופלים שלה הם די רגילים, לא עושים כאב ראש ודרמות כמוני. אז למה לה? אתה חושב שבשביל האתגר, היא אמרה לי פעם שאני אתגר בשבילה (היא גם אמרה שאני "מקרה קשה", את המשפט הזה אני מדחיקה) אתגר?!...זה מה שאני בשבילה..סודוקו? שיהיה לה מעניין בחיים, בשביל המאמר הבא שהיא תרשום. זה מעליב אותי! שוב עולה בי הכעס כלפייה!!! אני מסרבת לתת לראש לנצח! אכפת לה ממני וזהו. נראה לי מאתגר זה מחמאה, לא?

29/01/2015 | 14:02 | מאת: בתשבע

וגם שלא יגידו שאת קשה וגם שלא ינסו לקחת אותך כאתגר אלא מה? שיהיו בולי עץ, שיקבלו את כל החיצים שלה בלי למצמץ?

29/01/2015 | 15:09 | מאת: אביב 11

בכנות קשה לי אבל אני לא מוותרת כי זה חשוב לי לעזור לך אז אני מפעילה אקסטרה כוחות ואקסטרה יצירתיות . יקרה אני מאתגרת אני קשה ומורכבת ולא פשוטה אז מה ???? מה שכן אני מודעת לזה ויודעת שהכעסים שלי הם לא באמת עליה וזה המורכבות שלי . הידיעה על היותי לא פשוטה עושה את הפרופורציות להבין שהיא איתי גם שאני לא מרגישה . לדעת שלהפך למרות שאני לא קלה היא רוצה לעבוד איתי ולעזור לי כלומר מיקה היא לא נצלנית כי הכי קל לקחת מישהו עם חרדה קלה וזהו .. מה שאני מנסה להגיד לך זה מיקה קחי אחריות על הטיפול שלך ושמרי על המטפלת כי גם מי שלא נבהל ועומד בקשיים ואתגרים נשבר לפעמים.

29/01/2015 | 17:34 | מאת: בתשבע

והעיקר זה לקחת אחריות!!

זה שאת שווה שהיא תתאמץ בעבורך. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית