איך

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/01/2015 | 21:14 | מאת: גולם

איך אפשר לחיות עם עצמי ככה? המחשבות משתלטות עלי. והיא חושבת שזה משעשע... היא צוחקת עלי ,היא בזה לי ומודה בכך. היא לא מפסיקה לעשות טעויות. איך יכול להיות שמטפלת יכולה להיות כזו חסרת רגישות? מתוך ידיעה שהדבר יכזיב אותי, יפגע בי, יערער. אולי היא זו ששמה את המכשולים ומנסה לעצור את ההתקדמות.?

הי גולם, אולי. אם מה שאת מתארת נכון ואת רואה את המציאות נכוחה - זה בעייתי ופוגע. דברו על זה. אולי זו לא כל התמונה. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית