???

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/01/2015 | 09:15 | מאת: .במבי פצוע..

אודי... :((( .. אודי.. אתה יודע ? לא יודעת למה,אבל הקטע שהיית צריך אז הפסקה..לנשום אוויר..פסק זמן כזה.. זוכר ? :((( עדיין... משהו כזה מרגיש לי איתך מתנדנד.. לא כל כך בטוח.. אני עוקבת , בדריכות די גבוהה,להודעות של האנשים בפורום ו.. קצת במתח.. כאילו ,בא לי לבקש מכולם.. די, תזהרו.. שאודי לא ??? שאודי לא יצטרך שוב חופש :(((( מבין מה קורה איתי ??? כי אני לא כל כך מבינה :(((((((( גם עם אמא צביה לא פשוט כל כך :((( השבוע היא הזיזה את הימים /הפגישות :( נפגשנו בראשון ושני, ושלישי זה רגיל שאין פגישה ,אבל הפעם גם ברביעי לא נפגשנו. ובמקום רביעי, נפגש בשישי פעמיים.. הקטע הוא שבשני היה משהו שהיא אמרה לי (בשני) שהוא מאוד מאוד משמעותי, עמוק, מוזר ומעניין.. אני חוויתי בלגן, בלבול ועוד "מטעמים" שאיתם אני הוכת עד עכשיו. זו הסיבה שאפילו לא הצלחתי לכתוב, ולו מילה אחת בעץ השמח. יש לי בלגן נוראי בראש/בלב/בנשמה ב ??? ואתמול היה לי יום ???? כל דבר היה לא טוב.. התקלקל.. וכ"דובדבן" ליום הזה, אפילו קיבלתי דוח חנייה מוגדל ע"ס 500 ש"ח אודי, היום אנחנו אמורות להפגש.. מרגיש לי שכאילו "מאוחר מדי" זהו.. משהו נשבר בקשר ? באמון ? שוב, כמו איתך.. אמרתי לך כבר מס' פעמים, אין לי מושג איך זה קורה ? המון פעמים אתם כאילו אדם אחד ברגשות שאני מרגישה באותה תקופה.. גם לאמא צביה אמרתי, שהמון פעמים כשאני לא בטוב איתה ,זה מרגיש לי כך גם איתך.. לא תמיד. לפעמים דווקה כשעם אמא צביה זה לא בטוב, אתה מציל את המצב.. איתך זה בטוב.. עכשיו, שניכם ברגשות שלי כאילו אתם כבר לא קיימים, משהו נשבר באמון. :((((

הי במבי, את יודעת מה גורם לך לתחושה הזו? מה בדינמיקה שבפורום מעלה את החרדה שלא אוכל להחזיק ולהכיל? אודי

01/02/2015 | 00:24 | מאת: .במבי פצוע..

אענה לך בתחילה "דרך הבטן" ואח"כ אנסה קצת יותר לחשוב.. תחושת הבטן שלי אומרת לי :"במבי, תזהרי, לאט לך פה..לא בטוח פה יותר.. היית כבר בסרט הזה לא מזמן,שבו התובענות של הבנות הולכת ומתעצמת עוד ועוד והתחושה היא של חנק.. כאילו מהדקים חבל לצוואר.. בזמנו, לפני שהודעת מהרגע להרגע שאתה זקוק לתפוס אוויר לנשימה, הרגשתי את אותה ההרגשה בפורום.. גם כאב שהולך ומתעצם וגם התובענות הולכת וחונקת עוד ועוד.. גם עכשיו אני חווה שוב את ההרגשה הזו, ולכן לא אופתע אם תודיע שוב מהרגע להרגע שאתה זקוק לאוויר לנשימה.. כשאני מנסה להתבונן "כצופה" על הקבוצה שלנו אני מזהה שינויים שהתרחשו. לאורך זמן די ממושך היו את "הבנות הקבועות" על התפקידים הקבועים והמקום שכל אחת הרגישה שיש לה.. היות והפורום שלנו הוא היציב מבין הפורומים השונים, ישנן בנות מפורום פסיכותרפיה ש"עברו" לפה. הגיעו לכאן גם הבנות מפורום נפגעות תקיפה מינית שנסגר. נוצרו תתי קבוצות של "הוותיקות" "החדשות" ומשהו התערער.. הסוגיה,השאלה של "מקום" חזר להיות אישיו מאוד רציני פה.. ייתכן אף שעוצמות הכאב והתובענות שהולכת ומתעצמת פה מקורן גם בחיפוש מקום ...? השאלה של "מי בפנים ומי בחוץ" ישנן בנות ש"מקומן" שמור להן..ישנן שחמפשות ויש את אלו שבחוץ לגמרי.. אודי, אתה בוחר להעלות את ההודעות שעומדות בכללי הפורום, ישנן הודעות שלא מועלות. את כותרתן של ההודעות שלא הועלו לפורום ניתן לראות בעמודה השמאלית בחלון בו "רצות" כותרות כל ההודעות של הפורומים השונים .. לאחרונה שוב ראיתי מס' כותרות שמופנות אליך כמו:"אודי, שוב אתה מסנן אותי" וכו'.. אני מניחה שמדובר על שמלי שאותה הוצאת לגמרי מהקבוצה.. אם אני מתבוננת על "קולות קבוצתיים" בקבוצה שלנו,אני תוהה אם שמלי לא מייצגת פה באופן קיצוני את הסוגיה של "מקום" ..? אולי "התפקיד" של שמלי בקבוצה הוא גם להראות את השבריריות שפה ??? ולכל זה תוסיף גם את החיים הנוספים שקיימים גם אצלך, אולי עומס רב שמתווסף כתוצאה מ"הלידה" הצפויה של הספר החדש שלך ? וכאן אני רוצה גם לברך אותך על הספר החדש.. על כל המורכבות וה"רומן" שפיתחתי כלפי הספר לאור חוויית הנטישה שחוויתי כשלקחת פסק זמן גם לשם סיום כתיבתו... אודי,מה אומר לך ? כתבתי לך מהן מחשבותי, ורגשותי ???? אודי, רוצה שתדע, אתה מאוד מאוד מאוד יקר לי !!!!! כן..עד כמה שזה נשמע הזוי..ממש נקשרתי אליך ... מאוד... :((( אתה ממש משמעותי עבורי... נכנסתי לאתר שלך,קראתי לא מעט מהמאמרים שפירסמת..הקשבתי להרצאות שלך.. אני חושבת שאתה אדם מאוד מאוד מיוחד... מאוד אנושי,רגיש,עמוק,יצירתי,מפתיע, אתה אדם שחושב"מחוץ לקופסה" אתה הוא זה שלפני למעלה מ 5 שנים התחלתי להיות פה בפורום , איתך, בקשר וירטואלי ודרכך ,ובגללך וגם בזכותך, (כמובן שגם בזכותה של אמא צביה!!!!!! ) אני מאמינה קצת יותר בגברים.. מאמינה שישנם גברים שלא פוגעים.. ואז "קופץ" חלק נוסף שקיים בי ולועג :" כן במבי, בדיוק על אמון את מדברת ??? נתת לעצמך להקשר ותראי שאודי יטוש כך מהרגע להרגע , בלי להניד עפעף" זהו לעכשיו :(((( שלך-במבי. :(((

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית