שבור

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/01/2015 | 08:39 | מאת: הילה

זר מנוכר מפורר הרגל והיד מי זה אני?

25/01/2015 | 11:05 | מאת: עפרה

הילה, לא יודעת אם זה עוזר במשהו, אבל רק רוצה לומר לך שאני כל כך כל כך מבינה...

25/01/2015 | 15:16 | מאת: אביב 11

נותנת לך יד . ככ מבינה אותך יודעת שקשה מזכירה לך שזה רק גל. כשהמים העכורים והמבלבלים יעזבו תיראי שוב רגל ויד יותר ברור ...

הי הילה, יש איזו נקודה (תמיד) ששם את יכולה להרגיש שאת מתחילה. השתמשי בה כעוגן. הפירוק ירגע, ועד שיתחיל להאסף שוב - אנו אתך. אודי

26/01/2015 | 05:13 | מאת: בתשבע

אילו מילים מאד עמוקות צריכה להפנים ולראות איך אפשר ליישם, אבל זה נשמע אפילו פואטי, מלבד מה שיש בזה המון תעצומות, תודה אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית