מצב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/01/2015 | 23:44 | מאת: עמליה

כך.אמרת דכאון זה מצב ןיוצאים ממנו ןאני הרגשית שהתגובה שלך כל כך מנותקת ממני מהמצב שאינ נמצאת בו.אני אמורה להתרגל אליו להסתדר איתו לא להתנגד לו להיות בתוכו דכאון ממושך הז מצב שקהש לראות שהוא מצב אודי מה אינ מנסה לומר לך? לא יןדעת אינ מנהס לבקש שתראה לי קתצ רוך לפעימם נדהמ לי שאתה מעדףי שלא אהיה כאן

הי עמליה, יש לי הרגשה שאת הודפת את הרוך, אבל אנסה להקשיב למה שאת שאת אומרת לי יותר טוב. אני בהחלט רוצה אותך כאן. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית