חוויה נוראית

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/01/2015 | 21:56 | מאת: הילה

אודי היום יותר מתמיד זקוקה לך מאוד מאוד.... למילים מדויקות לנפש המחוררת שלי מלאת טלאים ובורות ונטישות

22/01/2015 | 22:41 | מאת: בתשבע

יכולת הביטוי שלך היא נפלאה, וגם כאשר את מרגישה במעמקים, את מצליחה כל כך יפה לבטא זאת.

22/01/2015 | 23:00 | מאת: הילה

היי. תודה לך. וסורי אם פגעתי

25/01/2015 | 16:49 | מאת: בתשבע

ואני מאד אוהבת את הכתיבה שלך ומתחברת אליה ואני חושבת שדווקא מתוך קושי עצום, אפשר לדלות מבפנים עמוק פוטנציאל לא פעם כאשר אני בקנטים אני מצליחה לכתוב שירה, שאחר כך לא מאמינה שאני זו שכתבתי, זה דולה כל כך הרבה כוחות עצומים שנחבאים בפנים ואני באמת חושבת שיש לך הילה של אור

הי הילה יקרה, תצטרכי הרבה כוחות והחזקה עכשיו. אני משער שאת מכירה שאחרי הגל המאני מגיע גל עכור. יש מסביבך דמויות יציבות כעת, לא רק נוטשות. תזכרי את זה. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית