אודי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/01/2015 | 22:54 | מאת: נטע.

אודי, אני די משגעת את הפסיכולוג שלי. מתקרבת ואז מתרחקת, שונאת ובו זמנית אוהבת. רוצה לעזוב, רוצה להישאר. הטיפול הוא מעט מדי ויותר מדי בו זמנית. ואודי, באמת באמת באמת שבמציאות אני יוצרת קשרים מאוד בריאים. מאוד מאוזנים. לא יוצרת יותר מדי דרמות. אז מה קורה פה? זה לא נעים לי. לא רצוי בעיניי. וזו בטח לא המטרה שלשמה הלכתי לטיפול. הלכתי עם מטרות מאוד מאוד מוגדרות. אודי, היית משתגע ממטופלת כמוני? היה נמאס לך ממני? נטע.

הי נטע, צריך מאוד להתאמץ כדי לשגע אותי, אבל בהחלט יש לי גבולות. את לא נראית לי מישהי שלא ניתן להסתדר אתה... צריך כנראה ללמוד, במעמקים. אודי

23/01/2015 | 13:14 | מאת: בתשבע

שלך עמוק בפנים מהמטפל, אולי מכאן הרגשות האמביוולנטים

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית