התקף מאניה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/01/2015 | 18:40 | מאת: הילה

ביממה האחרונה היה לי התקף וניסיתי למלא חלל בלי שליטה רציתי לאמץ כלב ודיברתי עם הווטרינר ובדקתי כלב לאמץ וגם עשיתי תאום מס במחשב בדקתי דירה להשכרה במחיר פי שתיים מעכשיו ניסיתי לעשות שיתוף פעולה בין 2 עמותות לעמותה שאני פעילה בה הפכתי את הבית למותאם בשביל צוצה החתולה שלי תליתי חוטים עם צעצועים בשבילה ועוד כמה דברים לא היה לי שליטה על זה וזה ממש מפחיד גם לא ידעתי מהקורה ולא היה טעם באוכל בקושי הצלחתי להגיע לטיפול באפיסת כוחות נכנסתי ויצאתי כמה פעמים רק בסוף הצלחתי לדבר אודי????? כואב לי ממש

22/01/2015 | 22:42 | מאת: בתשבע

מזכיר לי איך שאני פועלת כשאני לוקחת ריטלין

הי הילה, את צריכה לנוח. אודי

22/01/2015 | 22:59 | מאת: הילה

בת שבע אני מתארת כאן מצוקה זה לא וואו זה מצב מפחיד שמאבדים שליטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית