אודי איך???

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/01/2015 | 10:51 | מאת: אביב 11

לא יודעת איך להיות פחות לבד מנסה כאן מנסה בעוד מקומות ההרגשה הפנימית היא של לבד זקוקה ליד המכוונת שלה אובססיביות , תלות אולי???? אבל פעם בשבוע זה קשההה ולפעמים ממש לא אנושי אז כן פוחדת לגעת בתכנים שעולים כי נשארת עם ההצפות הרגשיות האלה לבד והאמת שכבר לא יודעת מה לעשות .כי ברגעים כאלה צריכה להלחם בקולות שעולים לזרוק הכל וללכת , להיות בכאב ולהגן על עצמי ומעצמי ..ככה או ככה אני נדפקת . איך אומרים אבות אכלו בושר ושיני בנים תקהינה ..במקרה שלי אבי אכל בושר (אותי) ושיניי נשרו או לא צמחו . מה אגיד לך אודי החיים דבש .......(ולא אני לא שוכחת שיש בהם מהכל גם דבש וגם לימון )

22/01/2015 | 20:05 | מאת: אביב11

לך שאם אני אבקש .אפשרות לסמס פעם בשבוע ביום קבוע. כדי לשמור על הגבולות ועדין לתת לי עוגן זה יהיה נכון . מתלבטת אם הבקשה הגיונית והאם היא באה ממקומות נכונים ובריאים או ממקום של שליטה ואובססיה . ככה לא יכולה לעבוד על התכנים שבדרך גדול מידי עלי לבד .

הי אביב, את צריכה להרגיש הורות רגישה, אמינה ומיטיבה. בגלל שנפגעת בעבר - קשה מאוד לסמוך ולהאמין שזה אפשרי. מי שנכווה ברותחין... (אם נמשיך בפתגמים...). תגידי לה למה את זקוקה ממנה. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית