היי במבי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/01/2015 | 13:21 | מאת: -חנה

משום מה אני לא רואה את התגובה שלך אבל קיבלתי אותה במייל. את צודקת לגמרי, ברור שאני רוצה לשכב על הספה אבל אני מפחדת.. יש לנ ועוד פגישה אחת שם ואז עוברים ): היא אמרה שהיא תביא לי את השמיכה שלי ושתהיה שם כרית, אבל אם היא תהיה לא נעימה.. יותר חשובה לי השמיכה אז טוב שכך. איזה כיף שיש לך את הורוד הזה שקיבלת. בפגישה שלנו בערב מגיעה לפעמים עם פיג'מה וזה נעים לי. אני חושבת שדוקא נרדמתי, לא ממש אבל כמעט. הייתי שוכבת לפעמים על השטיח שלה. ואולי זה קשור ואולי תצליחי פעם לישון קצת אצלה ולהרגיש טוב עם זה. את כזו חמודה! תודה

22/01/2015 | 20:07 | מאת: .במבי פצוע..

לגבי ההירדמות אצלה.. בדיוק היום דיברנו על זה . כששוב כמעט נרדמתי ו"כמו מכת חשמל" משהו מבפנים הקפיץ והרעיד לי את הגוף.. ודווקא זה אולי הדבר שאני הכי הכי רוצה.. פשוט להצליח לישון אצלה :((( זה לא מצליח.. תודה לך מתוקה ! שלך, במבי.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית