ניסיתי את מה שכתבת לי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/01/2015 | 17:28 | מאת: מיכ

שאלתי אותה... האם את חושבת שאני משדרת לך שאני לא צריכה או שתניחי לי? האם ההימנעות והבריחות שלי באות דווקא בזמנים הכי לא מתאימים? אני חוששת שאשמט :( קשה לי ואיני יודעת מה לעשות..עדיף חלקיות על כלום?..בכלל חשבתי שלא ממש משנה לך שאני לא יכולה להפגש..אולי רצוי שנחשוב יחד ולא חד צדדי ..בנתיים אין לי מתי..גם הרגשתי מעיקה. היא ענתה שהיא הייתה מאוד רוצה שאגיע לפגישות וכתבה בשום אופן לא אנטוש וכתבה בואי נדבר במפגש על מה עדיף..כתבתי שצריכה למצוא זמן..אולי אנסה שבוע הבא באחד הימים. היא כתבה "בואי"...כתבתי אנסה..לא יודעת מתי. עד כאן ההתכתבות...אודי, אני חושבת שהייתי מאוד מאוד כנה איתה, קשה לי גם לבוא כשזה לא סדיר ויש אי וודאות :( אבל בזכותך כתבתי לה את הדברים האלה כי אתה צודק וחושבת מתי אוכל לשוחח על כל זה איתה.... תודה שהנך, מ.

22/01/2015 | 19:13 | מאת: Mika

היי מיכל, הייתה תקופה שהייתי הולכת למטפלת שלי באופן לא סדיר, ולדעתי זה לפעמים עדיף מכלום. בעיקר עדיף מפרידה באופן כל כך פתאומי. מה שכן, אם תחליטי ללכת באופן לא סדיר, תנסי למצוא מה כן מאפשר לך יציבות. לי זה היה עוזר שערב לפני הפגישה הייתי שולחת לה SMS ומשתפת אותה בקושי שלי, וכשהיא הייתה עונה - אז זה היה מרגיש לי נכון לבוא. אבל כמובן שהכול סובייקטיבי

הי מיכל, אני שמח לשמוע! אני מאמין לה שהיתה רוצה שתגיעי. תזכרי את זה. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית