טריגר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/01/2015 | 23:57 | מאת: אביב11

הכאב הזה לא נגמר .בכל פעם מחדש מציף ולא נגמר . בתוך עצמי ולבד . לא יודעת מה לעשות עם עצמי . כל כך הרבה נזק והרס מצטבר . ואין לי כוח לתקן . לרגע מורידה ידיים נכנעת לכאב ..

21/01/2015 | 15:50 | מאת: נעמה.

היי אביב, מרגישים את ים הכאב... אפשר להיות איתך וגם להיתלות ב"לרגע" שכתבת? גלים הרסניים ומטביעים, שמצד אחד מייאש לחשוב שיחזרו ומאידך אפשר להתנחם בזה שכמו תמיד, עוד מעט גם האחד הזה ייסוג. ואז אפשר יהיה לטפל בך הפצועה שהייתה תחתיו כדי שלבא יהיה פחות כוח הרס. נעמה.

21/01/2015 | 18:04 | מאת: אביב 11

תודה יקרה מחמם את הלב

21/01/2015 | 16:21 | מאת: אביב 11

עדין מאמינה שהגבולות הברורים והנוקשים נכונים כרגע אבל זה מכניס אותי למקום שבונה חומות מולה .יושבת בפגישה חזקה אסופה לא מתמסרת עוקפת את הכל ובאה מהמיינד מפחדת להתפרק ולהישאר לבד ..והאמת שנמצאת בבועה שעומדת להתפוצץ כל רגע וכל כך לבד אודי זה לא עובר .מנסה את כל הדרכים המוכרות . בכל הכוחות שיש בי. אני נכנעת לכאב .נכנעת לקולות שרוצים להרוס לזאב בלבוש כבשה . אודי יודעת שרק אני יכולה לעזור לעצמי ...מבקשת יד וכוחות אוזלת לעצמי.

הי אביב, אולי תנסי שיהיה פחות לבד? אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית