אני רוצה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/01/2015 | 23:13 | מאת: גולם

אני רוצה שהיא תחשוב עלי. שהיא תדאג לי. שהיא תפנה, אלי שהיא תתייחס אלי. ולא כי היא המטפלת אלא שבאמת יהיה אכפת לה. אני רוצה למחוק את הכרותנו על בסיס טיפולי ולקיים מערכת אחרת. נראה לך שהיא תסכים? ברור לי מה התשובה. אבל אני עומלת לשנות אותה. אני אצליח. אני מקווה ואם היא לא תסכים אמחק הכול.

הי גולם, השורה הראשונה - בסדר גמור ואני יכול להבין ולתמוך במשאלה. לגבי ההמשך - אני מקווה עבורך - שהיא לא תסכים. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית