.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/01/2015 | 15:57 | מאת: עמליה

לא משחררים אותי חיכיתי ארזתי התלבשתי כנראה שלא עניתי נכון על השאלות לא אכפת לי אשאר כאן משוגעת ממושמעת למה את לא אוכלת ירדת הרבה במשקל לא מצליחה לאכול חלשה מסוחררת את לא רוצה לחזור הביתה? לא יודעת את רוצה להשאר כאן לא איפה את רוצה להיות בשומקום לא זוכרת מה עניתי באמת קמתי התעלפתי אינפוזיה הכאיבו לי מאוד לא רציתי שיכאיבו לי אני פוחדת כשמכאיבים לי לא בכיתי

21/01/2015 | 20:03 | מאת: רחל רחל

אוי, עמליה... זה נשמע קשה...מרגישה את הכאב והאכזבה שלך... תחזיקי מעמד.. שולחת לך כוחות.. רחל.

הי עמליה, ייתכן שאת אמביוולנטית לגבי השחרור? אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית