נמאס לי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/01/2015 | 18:34 | מאת: הילה

לבד לבד לבד אין לי כבר כח להלחם בכל העולם הילדים נראו זוועה השבוע אף אחד לא רואה אותנו ואני בלי משפחה בכלל זה נורא והפסיכולוג לא נמצא היום ואני רוצה אותו עכשיו אני כועסת עליו שהוא לא נמצא לא רוצה אותו מחר בשעה חמש עכשיו אני רוצה עכשיו!!!!!!!!! נמאס לי ולא רוצה לשמוע שאני חזקה ושיש לי כוחות זה לא מנחם אותי לא!!!!

21/01/2015 | 19:08 | מאת: אביב 11

מבינה אותך בנימים הכי עדינים של הכאב . התסכול החוסר אונים . ההרגשה הזו של הלבד מול הכל ושכולם רואים את הכוחות שלך . יקרה רואים גם את הקושי החולשה וכוחות זה ברכה . תארי לעצמך כמה זה קשה בלי הכוחות האלה . נותנת לך יד ושולחת כוחות איתך . ביחד זה קל יותר.

21/01/2015 | 19:15 | מאת: עמליה

הילה יקרה, קשה תחושת הבדידות. גם האמירה שאת חזקה אין בה נחמה כי את רוצה להרפות ולנוח קצת ולשחרר ולהרגיש שמישהו חזק בשבילך. מחר הוא יהיה חזק בשבילך ותוכלי לרגע לנוח ואולי גם לשחרר קצת את.הכעסים והתסכולים ולאוורר קצת בפנים. איתך. עמליה

הי הילה, לפחות כאן יש מעט ביחד שאני מקווה שיעזור קצת. ומחר כבר קרוב יותר ממקודם. אודי

22/01/2015 | 00:02 | מאת: בתשבע

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית