עץ שמח

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/01/2015 | 17:04 | מאת: נעמה.

היי, שבוע קצת עמוס, אבל נפנה רגע זמן לעץ השמח ולכפכפיו ההולנדים הצבעוניים. מוזמנות להצטרף, גם אם אצלכן עמוס בפנים או בחוץ. אני מרגישה שתמיד ההשקעה משתלמת. (ואגב, אודי, מה שלום הספר? אולי בקרוב תפתח לכבודו עץ שמח משלו?) השבוע: - למרות העומס פיניתי לי זמן והלכתי לסרט עם חבר וחברה. - אני מאוד מתלבטת אם זה שמח או לא, נראה לי שכן. הייתה לי פגישה שבתוך הפגישה הרגישה זוועתית ביותר ובבית, כשנרגעתי וברחתי למים החמים של המקלחת, הבנתי שבעצם היו בה כמה דברים מאוד טובים, דווקא בגלל שהיה קשה כל כך. (אם בילבלתי אתכן זה באשמת הבילבול שלי) - התבטל לי משהו לא רצוי ברגע האחרון, מה שנתן את התחושה ש"הרווחתי זמן" אקסטרה, בשבוע בו זה מאוד נחוץ. המשך שבוע טוב לכולם, נעמה.

21/01/2015 | 18:07 | מאת: אביב 11

נעמה ההתמדה שלך מדהימה ומרגשת וזה כייף לראות את העץ שלך שתול כל רביעי ... הכוחות שלי הם דבר טוב למרות שלפעמים רע אבל אני מודה עליהם מאוד

21/01/2015 | 23:49 | מאת: .במבי פצוע..

נעמה מקסימה !! כל כך כייף שאת מביאה את העץ השמח מידי יום רביעי.. באופן קבוע.. ממש אפשר לראות אותך ניגשת לעץ ברביעי בבוקר , מניחה יד על כתפיו הרחבות,מקרבת שפתייך לאוזניו ולוחשת לו בלאט : "עץ יפה,עץ חזק, הנה הגיע רביעי נוסף" והעץ ,משפשף עיניו, פוקח עין אחת,פוקח עין שניה.. פיהוק רחב .. ו...כמובן ,את כפכפיו ההולנדיות נועל לרגליו.. צועד לאט..לא ממהר.. צעד אחד..צעד נוסף.. עוצר ומתבונן.. לנגד עיניו רואה הוא אותם.. את ילדות וילדי כל העולם.. את הילה,מימה, עמליה, מיכל, אביב, בת שבע,חנה,תותי,רחל,סיגל,סיגלית,לאה,גולם,סוריקטה,רוני, פרדייז-מיקה,וכמובן את נעמה המתוקה, את כולם רואה ,ועיניו מחייכות בחום.. לוחש /מפזם בלחש: "יהיה טוב,יהיה טוב ,כן, לפעמים אתה קצת נשבר, אך ,הלילה,כן, הלילה, איתך אני נשאר.. שלכם-במבי

22/01/2015 | 13:25 | מאת: -חנה

הרי דברים לא נעימים, שאני נעלבת ועוד, לא חסר. וזה לא כזה פשוט לי כאן ומשתדלת לנסות. התחלתי את העבודה, לאט לאט, יש לי עוד חששות שלאו דווקא קשורים אליי אבל מקווה שיתבהרו ויהיה יותר טוב. התלבשתי קודם והסתכלתי במראה והרגשתי טוב עם עצמי, אהבתי את איך שאני נראית. אני לא חושבת שזה קרה לי פעם.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית