דוקא כשקשה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/01/2015 | 23:02 | מאת: מיכ

בורחים? עוזבים? לא יודעת מה עושים......שאלת על עזיבות לא יודעת מה קורה לי...... לא כזה תלוי בי..וגם לא יודעת אם כלכך משנה לה לא ראיתי שהתאמצה הפעם...ובטח מעולם לא תיצור קשר איתי היא תחכה שאשבר בלעדיה :( ........אוף

21/01/2015 | 15:47 | מאת: נעמה.

היי מיכל יקרה, עצובה הבדידות שלך... גם נורא קשה להבין מה קורה ומה מפעיל כשגם למציאות הפנימית וגם לחיצונית יש חלק בהתנהגות. את מעלה כל כך הרבה שאלות שמטרידות אותך, ונראה לי שמי שאולי תדע לעזור לך לענות עליהן (גם ברמה הקונקרטית וגם הפנימית) היא המטפלת. אולי תוכלי ללכת רק לעוד פגישה לא סדירה אחת, כדי שתדברו ותסדרו? אולי ככה זה לא יהיה לעזוב, אלא בחירה בפיתרון אחד מבין אלו (הלא אידאלים) שהמציאות מאפשרת? את בליבה והיא בליבך, זה לא נמחק כל כך מהר. נעמה.

21/01/2015 | 17:39 | מאת: מיכ

לא יציב בכלל הקשר...ולא בטוחה שאני בליבה בכלל...כי אם הייתי בליבה היא הייתה מנסה משהו.....אומרת משהו.....אבל מטפלים מעולם לא ירימו אלייך טלפון אלא אם כן אתה גוסס או יש סכנה שתעשה משהו לעצמך כי הם רוצים לשמור על עצמם אחרת יאשימו אותם שהטיפול לא הצליח לא? ....נמאס לי!! מתחילה כבר לחשוב כמו מימה :( אני חושבת שהיא בטוחה ששוב אחזור והפעם לא בטוח :( ובכלל לא בא לי לדבר איתה יותר לעולם.

הי מיכל, או שהיא מבינה מה שאת משדרת לה, מעין "לא צריכה" או "תניחי לי", ומאפשרת לך. שווה להגיד שאת חוששת להישמט. ואפשר לחשוב על כל מיני פתרונות ביחד. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית