אודי, זוכר שלפני שבוע בערך

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/12/2014 | 22:03 | מאת: -חנה

שאלתי או יותר נכון תהיתי מתי כבר יהיה לי בית משלי.. אז עכשיו שוב. שאלת אותי בחזרה את מי אני שואלת ולהמ אני מצפה. אודי, שואלת את עצמי, אותך, את המטפלת, את המשפחה את הסביבה את הקב"ה.. את כולם! אני גם רוצה שיהיה לי בית שתהיה לי משפחה. אווף אודי, למה???? למה צריכה להיות במקום שהוא לא שלי. למה כל זה מגיע לי? עשיתי משהו רע?

21/12/2014 | 21:41 | מאת: elisheva

בית זה כל מקום שאנו מרגישים שהוא ביתנו אפשר לגור בארמון של 20 חדרים ולהרגיש בודדת ואפשר לחיות בחדר אחד חמים ולהרגיש נפלא את רוצה משפחה, זה רצון נכון ולגטימי תפעלי בנדון ותתפללי. יותר טוב בלי בן זוג מאשר עם אחד שעושה צרות, אז לפחות בזה תתנחמי ואולי בינתיים תתקשרי לילד שצריך אהבה? יש לך כל כך הרבה בפנים ותוכלי לתת לו

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית