אני "עוקבת" אחריה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/12/2014 | 20:13 | מאת: paradise

בוואטסאפ... אני נורמלית?

18/12/2014 | 22:05 | מאת: -חנה

כן, את נורמאלית. לשלי יש ווטס אפ אבל רק לאחרונה, אך בלי אפשרות לראות מתי היא "נראתה לאחרונה". גם אין לה תמונה. ואם הייתה לה את אפשרות הנראה לאחרונה אני חשובת שהיא הייתה מורידה אותה בגללי (: לי זה לא היה עושה טוב. את כיולה לחסום אותה.. לפסיכא' שלי יש תמונה אמנם של כלבה וגם מתי נראתה.. אבל היא פחות מעניינת אותי. וחשובת שכדאי לספר לה את זה.. זה יעזור לך

הי פרדייז, מה נראה לך?... את פולשת לגבולותיה. הייתי מציע לך למחוק אותה מרשימת החברים. טוב לא ייצא מזה. אודי

21/12/2014 | 12:30 | מאת: סיגלללל

ונפוץ ולא פורץ שום גבול כולם עושים את זה, תיקח בחשבון שאפילו המטופלים שלך...גם אלה שלא מודים. בסך הכל רואים מתי הבן אדם היה בוואטאפ, לפעמים זה מרגיע. זה לא חברות או משהו ולא מעקב פיזי, חס וחלילה.

18/12/2014 | 22:33 | מאת: גולם

אם זה לא נורמלי ...גם אני עושה את זה לפחות פעם ביום... ואם באותו היום לא נראתה לאחרונה אני בודקת עד שיהיה רשום נראתה לאחרונה... חשבתי שרק אני עושה את זה

הי פרדייז וכולן, לא יודע אם זה נורמלי, אבל כאן זו כנראה הנורמה... אודי

21/12/2014 | 21:34 | מאת: elisheva

ולא רואה בזה שום פסול היא שמה את עצמה ברשות הרבים, אז זכותך לעקוב אחריה מי שרוצה את הפרטיות שלו לא מכניס את עצמו לווצאפ אני בחיים לא אהיה שם וגם לא בפייסבוק, רוצה פרטיות אם היא בחרה לשים את עצמה בחלון ראווה זכותך להסתכל אם בא לך ונעים לך השאלה כמה טוב זה עושה לך

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית