בקשר לוואטסאפ

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/12/2014 | 09:42 | מאת: paradise

היי אודי, קצת נפגעתי מתשובתך להודעה שרשמתי. אני לא בודקת מתי הייתה מחוברת, עוד בתחילת הטיפול חסמתי את האופציה הזו אצלי, כי כפי שחנה רשמה, זה באמת לא עושה טוב. אבל כן, אני מסתכלת בתמונה שלה, והיא מחליפה תמונות בתדירות של תיכוניסטית! לא יודעת, מרגיע אותי לראות אותה, מזכיר לי שהיא עדיין קיימת איפשהוא. ולא בדמיון שלי.

הי פרדייז, אולי לא הבנתי נכון את המילה "עוקבת". אבל קיבלת כאן תמיכה רבה, כך שאיני רואה בעיה, בעיקר אם מדובר במעין "אובייקט מעבר". ואם פגעתי בך - אני מתנצל. אודי

21/12/2014 | 21:24 | מאת: Paradise

אין צורך בהתנצלות ותודה רבה לך על הכל!

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית