אודי..

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/12/2014 | 15:10 | מאת: -חנה

לא ראית את ההודעה שלי?! זו מיום חמישי או שאין לך מה לענות לי. תוהה מה יותר מעליב. אתה יודע? כשענית לגבי הווטס אפ בפעם הראשונה, נעלבתי כי ראיתי שאתה חושב אחרת ממני. היום הגיבו עוד בנות וענו שהן גם מסתכלות...זה הרגיע אותי קצת. אני חושבת שזה נורמאלי לרצות לעשות את זה אבל לא חושבת שזה טוב. מזל שאין לי את האפשרות הזו וגם שאין לה פייסבוק, אתה הרי יודע שלא הייתי עומדת בזה

הי חנה, את נעלבת די הרבה, את יודעת?... ההודעה התפספסה לי, כי העליית אותה כשכבר יצאתי ממשקק הניהול וכשחזרתי - רק העלייתי, בלי להשיב (למיטב זיכרוני). בכל מקרה, בקשר למה ששאלת שם: אני לא חושב שמגיע כלום לאף אחד, כך שאיני יודע לענות על השאלה "למה זה מגיע לי". אם את רוצה בית משלך את צריכה לפעול כדי שזה יקרה. מה את עושה בשביל לקדם את זה? אודי

22/12/2014 | 23:31 | מאת: -חנה

ואחרי שכתבת לי מוזר לי לחזור על זה שוב. אבל כן, נעלבתי ממה שאמרת לי הרגע. אז אני אפילו לא מסוגלת להתייחס לשאר הדברים. אני מרגישה שאתה.כועס עליי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית