אודי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/12/2014 | 14:21 | מאת: עפרה

אני צריכה שקט. דממה. לבד. לא יכולה להיות יותר בתוך הקולות המתנגשים האלו. אני אני לא יודעת מה אני אני לא יכולה.

22/12/2014 | 18:43 | מאת: נעמה.

היי עפרה, את בטוחה שלבד הכי שקט? את יכולה לדמיין יחד שמשקיט קצת? אולי אם נקשיב לקולות הצועקים הם ידעו שמקשיבים, יחכו כל אחד לתורו ולא יצעקו כולם יחד? נעמה.

הי עפרה, אם אני מבין נכון הבעיה היא הסכסוך בין הקולות והווליום שלהם. אפשר לבקש מהם להיות יורת בשקט. לנסות ולנהל אותם. אודי

22/12/2014 | 23:15 | מאת: עפרה

הייתי לא ברורה. הכוונה לא היתה לקולות בראש שלי, קורים לי דברים, ואני לא יכולה להחשף, ואלו היו המילים הכי קרובות שהיו לי כשכתבתי. התכוונתי למציאות שלי, ל.. לדברים שקורים, אבל אני לא יכולה לספר. תודה על הנסיון להבין בכל אופן.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית