אודי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/12/2014 | 00:45 | מאת: גולם

ההסבר יהיה מוזר אבל אני מקווה שתצליח להבין:( ולא, לא השתגעתי... )לפעמים יש סיטואציות שאני חושבת שהם לא קורות באמת ושאני כאילו אתעורר וזה לא יהיה או אני חושבת שהרגע הספציפי הוא לא רגע אמיתי, אלא הוא זיכרון של משהו מהעבר. אני לא יודעת אם זה קרה לי בעבר . אולי פשוט לא חשבתי על זה קודם, אני אתן דוגמא . שבת בצהרים ארוחה משפחתית אני כאילו מתנתקת מהשולחן ורואה את הרגע הזה מחוץ לדמותי כאילו זה משהו שאני נזכרת בו ולא חווה אותו באמת. ועוד המון דוגמאות זה לא אני , זה אני אחר . מה קורה פה?

הי גולם, זה נקרא דיסוציאציה. אודי

21/12/2014 | 13:41 | מאת: גולם

ואיפה הייתי עד עכשיו? זאת אומרת מה לא ידעתי שאני עושה את זה??? וכן ברקע יש אירוע מתמשך טראומטי ( הנה אני מודה בפניי) האמת שזה מוזר לפעמים אני דווקא רוצה לעצור רגע ולפעמים נראה כאילו הרגע הוא עבר. נכון שלא השתגעתי... לספר לה היא לא תצחק עלי?

21/12/2014 | 13:53 | מאת: גולם

22/12/2014 | 17:27 | מאת: הילה

הי לך גולם, בשיחות עם איש/ת מקצוע. רק כך...... לאט אבל בטוח. תאמיני לה.....תאמיני בך הילה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית