אודי,

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/12/2014 | 00:47 | מאת: רחל רחל

אני ממש אמרתי לפסיכולוג שלי שקשה לי עם זה שהוא יטפל בידיד שלי, שתי פגישות דיברנו רק על זה, רק שהוא בשיחת טלפון לא קישר בינו לביני, טען שמתקשרים אליו כל יום המון אנשים לבירור...ואחרי שהוא אמר לו שייפגשו, אמרתי לפסיכולוג שלי על זה ואז הוא קישר... השאלה שלי אם זה היה נכון לחזור לאותו אדם ולהגיד לו שלא יכול לקבל אותו מסיבות אישיות- ולהפנות אותו למטפל אחר, או שהוא כן היה צריך לקבל אותי כי כבר אמר לו שייפגשו...? הוא בחר להיפגש איתו, ולעשות את זה מאחורי הגב שלי....והכי כאב לי שהוא בכלל לא הבין אותי, ועוד האשים אותי... יש סיכוי לשינוי בטיפול כזה מורכב??? אני מרגישה שהוא מפחד לנטוש את הטיפול כי חוויתי חווית נטישה כואבת, אבל בפועל מה שקורה ומה שנשאר גרוע יותר מאשר לעזוב... רחל.

הי רחל, איני יודע להגיד אם זה נכון, כי אני שומע רק צד אחד של הסיפור. אמרתי לך בזמנו מה דעתי על המורכבויות שתיארת ואת הסיכונים שבהם. תצטרכו להתמודד עם המורכבות הזו. כרגע זו המציאות. אודי

21/12/2014 | 21:39 | מאת: elisheva

מבינה אותך אבל תנסי להבין גם אותו מדובר בפרנסה שלה, וזה לא בן משפחה ואולי הדברים לא היו במאה אחוז ברורים השאלה אם הוא מספיק דיסקרטי, אם כן, מה איכפת לך? העיקר שלא יעביר מאחד לשני

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית