דמעות של כאב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/12/2014 | 23:32 | מאת: יעל

אמרתי לו שגרם להשלכות מאד לא טובות. ושאני סובלת מזה כיום. ושהוא חייב הרבה טובות. לא היה לו איכפת. הרגשתי שאני מדברת לקיר. אחרי זה הלכתי משם ובכיתי המון. הרגשתי ששם מולו מסך ולא רואה כלום. חושה שהוא בסדר. אני כועסת.

21/12/2014 | 21:36 | מאת: elisheva

רוצה לעשות לך 'טובה' שתרגישי יותר נעים קחי ממנו רק את הטוב, מה שלא עושה לך טוב פשוט תדלגי את שם מתוך רצון לכן תקחי רק את מה שמיטיב אתך

22/12/2014 | 11:11 | מאת: יעל

אני לא הייתי שם מתוך רצון. הוא כפה עלי כשהיתי ילדה קטנה ופגע בי. הוא היה גדול יותר. הוא אדם רשע ואין בו טיפה של טוב. מבינה שרצית לעזור לי תודה בכל אופן.

22/12/2014 | 12:32 | מאת: elisheva

חשבתי שדיברת על כך שהוא מציף אותך

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית