אפשר להגיד תודה על מקום?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/12/2014 | 11:59 | מאת: מימה

לשם שינוי לבטא משהו חיובי? בייחוד שנראה לי כתבתי פה כמה פוסטים ברצף באורך הגלות... :p אפשר להגיד אפילו חג שמח? מוזר לי לאחל דברים ש'נהוג' לאחל. אולי אתרגל קצת איך זה להיות 'נורמלית' ולהתנהג כאחד האדם בתרבות שבה אני חיה במקום להיות איזה אנטי מתבודדת. שינויים זה דבר קשה . מרגיש לא טבעי כזה. שיהיה לכם חג שמח

הי מימה, לפחות אחרי השטפונות העכורים מגיע משהו מעט חיובי :-) חג שמח ותודה, אודי

21/12/2014 | 13:55 | מאת: .במבי פצוע..

מימה , התרגשתי... גם אני אומרת תודה גדולה על המקום המופלא הזה בעיני.. אני יודעת שאין לי בחירה לגבי מצבים שנולדתי אליהם. קרי, לא בחרתי למי להוולד, מתי להוולד, באיזו תקופה, מגדר וכו' כן יש בידי את הבחירה איך לפעול.. כלומר, אני מאמינה שאף אם נולדתי להורים שמסיבותיהם הם, החסירו ממני את הצרכים הבסיסיים ביותר, אף אם אני משחזרת בטיפול וכו', בידי לבחור האם להתקע במקום מסויים או לבחור אחרת.. מימה, חנוכה עכשיו, אינני יודעת האם את בוחרת להדליק נרות.. אני בוחרת שכן להדליק.. אני אוהבת את החג הזה. אוהבת להביט בנרות הדלוקים שמרצדים ומחייכים אלי, אני אף אוהבת להתבוננן בחשיכה שבחוץ, לעיתים אף גשם שוטף וקור.. אוהבת להרגיש כשאני בפנים את האור אל מול החושך שבחוץ.. עניין של מיקוד,משנה את ההרגשה וממילא ממלא אותנו באנרגיה חיובית.. מעגל קסמים חיובי :) חנוכה מאיר לך מימה..

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית