חג האור ! חג של תקווה !

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/12/2014 | 16:14 | מאת: .במבי פצוע..

אודי, ראית ? נכנסתי עכשיו לפורום, אני קוראת את ההודעות האחרונות וכולן כ"כ כבדות, כואבות, אני רוצה לברך אותך אודי ואת כולכן, חנוכה עכשיו, חג האור, חג של תקווה, האור הולך וגובר.. מאחלת לכולכם שתרגישו את האור הפנימי. והאור ילך ויגבר ויביא איתו עוד ועוד טוב.. מאחלת לכם גם שבת רכה ,נעימה ומלטפת.. ואם אתם מדליקים נרות חנוכה , ומתחשק לכם, תתבוננו באור הנרות המרצדים, תקשיבו למילות התקווה שהנרות לוחשות לכן.. תפתחו את הלב והנשמה.. אוהבת אתכם-במבי. וסוריקטה מתוקה :) אחר צהריים טובים לך ותמסרי גם לחתולים...:)

18/12/2014 | 17:56 | מאת: נעמה.

במבי יקרה, את יודעת, נראה לי שלא סתם אור וחום הולכים יחד. אור פנימי, חום פנימי, את שניהם אני מאחלת לכולם כאן כדי להתחבר לתקווה ולשמחה. לאו דווקא חושך לגרש, לתת לחלקי הצל להיות פחות מאיימים ולהיות שטופות אור וחום. שבת רכה, נעימה ומלטפת גם לך, במבי. :) ובהקשר להודעה העצובה ומלאת התקווה שלך ממקודם - אני כל כך מרגישה את האש שיש בתוכך, גם כשאת שמחה וגם כשאת כואבת או כועסת, אז אני מרגישה בטוחה שאת בוחרת לחיות ויודעת לשמור על עצמך, בעצמך ובכך שאת נעזרת באמא צביה. נעמה.

הי במבי, ראיתי ורואה. נקווה שיסורה חושך... אודי

21/12/2014 | 10:28 | מאת: רחל רחל

תודה על האיחול המאיר והמחמם את הלב... מאחלת גם לך ולכולן לקבל מהימים האלה כוח ואור... חג חנוכה תמיד מסמל לי את המקום הזה, שגם בחושך גדול, להבה קטנה שקיימת יכולה להאיר אור גדול... רחל.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית