מה שכתבתי ומחקתי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/12/2014 | 12:47 | מאת: הילה

הי חברות הימים האחרונים היו קשים מנשוא היו לי מחשבות לא טובות. מחשבות שלא היו וביקשו ממני לוותר. ביקשו להניח,לנוח,ביקשו ממני להתאבד. מיום שני אני בוכה ואפילו מתוך שינה. לא רציתי להציף את זה כאן בצורה לא מעובדת גולמית. אני יודעת כמה קשה כאן לכולן ושכל התרסקות של מישהי יכולה להשפיע. נעזרתי בכתיבה.מילאתי דפים על דפים ביומן. דיברתי עם ידיד שנתן לי כתף. ועכשיו הייתי אצל הרופאה שלי. קיבלתי גם החלטה כתוצאה מהנפילה האחרונה. מקווה מאוד שתחול הקלה. הילה

18/12/2014 | 18:02 | מאת: נעמה.

את יודעת, הילה, מצד אחד עצוב לי שלא יכולנו להיות איתך ולעזור לך כשהיית בזה, כשהכל היה גולמי ומפוזר. ומצד שני, נראה לי שזה מראה על התפתחות טובה ובריאה, על איזו שליטה גם במסגרת הסערה הנוראית הזו. את מצליחה להיעזר באחרים במדיה ואופן שמתאימים לך בלי להתפרק לחלוטין והנה, גם להתאפס ואפילו לקבל החלטות ולהתקדם. וזה מרגש ומשמח אותי. מקווה מאוד יחד איתך שההקלה תבוא במהרה, אני מאמינה שהיא באופק. חיבוק אם מתאים, נעמה.

הי הילה, אני יודע שתחול הקלה. יש לך כוחות ויש לך על מי לסמוך. אודי

18/12/2014 | 22:19 | מאת: הילה

ברגע הראשון קראתי את זה כך...... והחתולה שלי מביאה לי הרבה מאוד הקלה....... עוברת איתך בין העצים, נותנת לך יד, נשענת עליך, צוברת כח ממך, שבת שקטה, הילה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית