אודי - אולי טריגר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/12/2014 | 09:56 | מאת: אביב 11

הפעם חשוב לי השיח ..אם אפשר :) תוהה ווטועה אם בחלק הבריא ברור לי שהבנו מיצינו יאללה צריך לזוז אלהה . מצאנו פרות חולות הגיע הזמן לטפל לשנות.. ומצד שני כל חלק גילו ותפקודו רוצים לבכות להתאבל להתקרבן לכעוס בצדק על כמעט עשרים שנה של פגיעה קשה סדיסטית ושיחזורים שלי . זה אומר כל הילדות והבגרות ועיצובם. לא פשוט להכות מהשורש ולטפל .. גם לילד פגוע יש גבול כמה ניתן לתת לחטט בפצעים ולבכות ...אבל זה הדפוס של חלקי. זה אומר שלעצור אני יכולה רק מהמקום הבריא איך אני יודעת שבאמת מספיק להם או ששוב אני לא נותנת מקום לכעס לכאב לתסכול שהםנכוניםוצריכים לצאת ....כמו שזה עכשיו זה נראה שזה לא יגמר לעולם ..מצטערת לא נכון לי ולא מתאים לי לחיות ככה וזה יוצר המון מתח והתנגדות בן החלקים . תודה

18/12/2014 | 13:46 | מאת: אביב 11

אני יודעת שאתה לא מוחק הודעות. אבל זו כנראה מוקדמת מידי בשבילי ...כריתי לעצמי בור .. כאוס מטורף של התנגדות לי להם ...כרגע עדיף שאוותר על השאלה על התשובה ..כל דבר בזמהו ...ניתן להם עוד זמן .

18/12/2014 | 15:30 | מאת: אביב 11

בבקשה ... אני לא משתלטת עליהם .זה יגמר ממש רע . בבקשה אודי ..

הי אביב, למחוק משמע לשתף פעולה עם המנגנון הזה, שכבר מזמן אינו יעיל. הוא היה יעיל אולי אז, אי שם. אודי

18/12/2014 | 23:34 | מאת: אביב 11

הזו עלתה בהתקף חרדה ומכות רצח לעצמי . ההודעה הזו זה הכי טריגר לי חבל שלא מחקת עכשיו אני איתה כל השבת לבד .

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית