אודי..עמליה חלום וכלם

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/12/2014 | 09:50 | מאת: מיכ

קשה פה..עמליה..את לא אשמה בכלום...פשוט קשה..אז לא חייבים לקרוא...נכון חלום?...הכל מעורר אז למרות שהתרגלתי להכנס לפה..כדאי ללכת.....המקום פה קשה לי...ובטיפול גם....מה דעתך אודי? למרות הכל אתה פה....מודה לך...מתוך הסערה..

הי מיכל, מה דעתי על מה? על רצונך להתרחק? אני זוכר שמדי פעם את מספרת על רצון כזה כשקשה לך. הפרום בהחלט מאפשר את זה, וניתן לעשות זאת גם ללא אומר. אני משער שהעובדה שאת משתפת במחשבות היא שאת מרגישה שייכת וזקוקה למילות הרגעה. קשה כאן מאוד, כתבתי זאת גם בתשובה להילה, וגם לפני מספר שבועות. יש לי השערה מדוע, אבל אני גם יודע שזה יתייצב ויסתדר. אודי

17/12/2014 | 19:41 | מאת: חלום

חלום בחום. מה את עושה כשקשה לך? יש לך דרכים לשחרר את ה"קשה" הזה ולהתנחם? שלכן,חלום

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית